PC

Treća epizoda priče u The Long Dark stiže ovog decembra

Sjajna istraživačka avantura The Long Dark, u polarnim uslovima zime, je nakon tri duge godine u EA fazi konačno izašla prošlog leta u celosti, i sa sobom je pored klasičnog “survival” moda donela i veoma zanimljivu priču, koja će izlaziti postepeno u pet epizoda.

Do sada su izašle dve epizode, a ove nedelje smo dobili potvrdu i kada ćemo moći da zaigramo treću. To će biti, kako i dolikuje, ove zime, odnosno decembra meseca. Zajedno sa dolaskom treće epizode, u kojoj pratimo dešavanja iz ugla Dr. Astrid Greenwooda, otkrićemo i nove preživele i istražiti potpuno novi region, te saznati i elemente priče iz dešavanja pre i nakon prve dve epizode, dodatno produbljujući veoma intrigantnu postavku.

Dolazi i dodatna obrada prethodne dve epizode, kako bi igračima ponudili kvalitetnije iskustvo, pre svega u vidu boljeg korisničkog interfejsa za dijaloge, nove introe i druge slične stvari. Autori preporučuju da se nakon ovih silnih promena prve dve epizode odigraju još jednom pre nego što krenemo na treću, što ćemo svakako uraditi.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top