PC

Capcom više voli da kvalitet nego veliki profit u svojim igrama

Capcom je kompanija koja stoji iza najpopularnije horor franšize na svetu, Resident Evil, i ona je tokom godina izdala  i brojne druge igre koje su oduševljavale ili razočaravale publiku, ali na kraju kompaniju više zanima zadovoljstvo kupaca nego prodaja.

Vođa odseka kompanije za Evropu, Stjuart Tarner, se u razgovoru o nadolazećem Resident Evil 2 rimejku osvrnuo i na neke prošle igre serijala i na to šta je kompaniji zapravo važno.

Resident Evil 6 je imao bolju prodaju za 2 miliona kopija u odnosu na Resident Evil 7, a je nasuprot tome RE7 znatno bolje prošao kod kritičara sa višim ocenama.

“U nekim aspektima, dobiti jako dobre ocene na recenzijama se računa podjednako kao i igra koja se prodaje na milione. Više volimo igru koja dobije ocenu 9 i ima slabu prodaju, nego 6 sa boljom prodajom”, izjavio je Tarner.

Resident Evil 7 je stvarno oduševio publiku i kao standardna igra, a pogotovu u VR izdanju, i nadamo se da će Capcom nastaviti da pruža kvalitet.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top