PC

Final Fantasy XV postao najbrže prodavana igra u serijalu

Nakon gotovo dve godine otkako se prvi put pojavio na tržištu, Final Fantasy XV je uspeo da dostigne cifru od gotovo 8 miliona primeraka, 7.7 miliona tačnije, čime je postao najbrže prodavana igra iz serijala.

Square Enix je ovo ozvaničio na japanskom sajtu, ali zahvaljujući bazzteku je otkriveno još detalja. Tako saznajemo da je za period od 1,5 godina FFXV brže prodavan od mnogih drugih igara serijala, a isto tako se nalazi i na četvrtom mestu najprodavanije igre u serijalu, ali postoje šanse da lako zauzme i prvo mesto koje trenutno drži FFVII sa 11 miliona.

Final Fantasy XV je izuzetno dopadljiv naslov serijala sa mnogim dodatnim sadržajem koji produbljuje priču o protagonistima, što je doprinelo odličnoj prodaji, kao i pojavljivanje na PC-u sa mnogim grafičkim poboljšanjima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top