PC

Odlazak kultnog “menadžera” u istoriju

Juče smo saznali prve informacije o ovogodišnjem fudbalskom menadžeru, kao što su datum izlaska, dolazak nemačkih liga i još par sitnica, koje nam nagoveštavaju da će igra nastaviti odličnim pravcem koji je započela sa FM18.

Ipak, jedna značajna stvar se promenila – čuveni menažer, zaštino lice Football Managera svih ovih godina, konačno je otišao u penziju, i posle 14 godina krašenja korica menaždera, 2019. izdanje igre će biti prvo koje neće imati trenera na koricama, već igrače kako izlaze na teren. Uvek samo od nosa na dole, uvek ozbiljan ili uzbuđen, bio je prepoznatljivi detalje svih menadžerskih igara.

Čudna odluka da se studio Sports Interactive otarasi svog zaštinog lica, ali očigledno da misle da je došli vreme za promene. U izjavi po ovom pitanju, šaljivo su izjavili da ne treba da brinemo za nešeg prijatelja, i da je jednotsavno otišao malo na odmor, na ostrvo Santorini, gde ispija koktele i smišlja planove za svoju naredni sezonu, tako da nije nemoguće da ga vidimo opet u budućnosti na koricama.

Da li vam se sviđa novi cover, ili vam nedostaje naš stari prijatelj?

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top