PC

Blizzard: Radimo na nekoliko Diablo projekata

Pre oko dva meseca smo preko Blizzardovog sajta za zapošljavanje praktično potvrdili da Blizzard radi na nekom Diablo projektu, ali nam danas ta potvrda i zvanično stiže u obliku videa iz Blizzarda.

Brendi Kamel, menažder zajednice za Diablo III, nam u kratkom vidieu od oko minut govori da imamo puno toga čemu ćemo da se radujemo kada je budućnost Diablo franšize u pitanju. Video je izašao povodom sezone 14. u Diablu, koja je sada tematski nazvana sezona “pohlepe”, o čemu možete više saznati na ovom linku.

Ali to nije najveća vest koju smo saznali iz ovog videa. Brendi nam je odmah nakon toga rekla da su “kovačnice vrele u Blizzardu”, da se nekoliko Diablo projekata uveliko kuje u Blizzardu, za neke će trebati više, a za neke manje vremena, i da ćemo neke od njih videti “kasnije ove godine”, što verovatno znači na BlizzConu.

Sve ovo zvuči veoma uzbudljivo, tako da jedva čekamo da saznamo o čemu se radi, a ko zna, možda nešto saznamo već na GamesComu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top