PC

Stigao je The Bard’s Tale Trilogy

Jedna od legendarnih RPG igara iz “davnijeh” vremena jeste igra iz ovog naslova, The Bard’s Tale, izašla daleke 1985. godine, koja je u ono vreme predstavljala pravi iskorak u tehnologiji, jer je imala pseudo 3D kretanje i animirane modele karaktera, nešto što je tada bio zaista poslednji krik tehnologije iza video igara.

Isto tako i sam koncept klase “Barda” je tada bio novina u RPG igrama, karakter koji baca magije tako što kreira pesme i instance pesmi koje zatim stvaraju efekte.

Ova legendarna igra je kasnije u istoj deceniji dobila još dva nastavka, The Bard’s Tale II: The Destiny Knight (1986) i
The Bard’s Tale III: Thief of Fate (1989), a sada preko 33 godina kasnije, stiže nam remaster sve tri igre.

Kako možete videti ispod, remaster izgleda zaista lepo, portreti karaktera i lokacije su urađeni u visoko-kvalitetnoj rezoluciji, a cela igra je programirana tako da neometano funkcioniše na novim sistemima.

Ukoliko ste ikada želeli da igrate kultne klasike veoma stare škole RPG igara, ali vas je odbijala mala rezolucija i cimanje da ih uopšte pokrenete, sada je idealna prilika da iskusite ovaj žanr, i  verujemo da će vam se dopasti jer će vam ponuditi iskustvo drugačije od onog na koje ste navikli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top