PC

Pathologic 2 uskoro ulazi u alfa vazu, tu je novi trejler

Da se razumemo, vaš autor je za 30 godina života odigrao gomilu horora i drugih uvrnutih igara, ali malo je onih koje su bile sa toliko “šta kog đavola” efektom, kao što je originalni Pathologic.

Igra svojevremeno, kada je izašla, patila od nekih tehničkih boljki i lošeg prevoda sa ruskog, ali HD verzija koja se kasnije pojavila je sve to ispravila i donela zaista iskustvo jednom u životu, sa verovatno najuvrnutijom atmosferom koju ćete videti u igrama.

Čini nam se da i nastavak ide odlično u tom pravcu, barem kada su ovi trejleri u pitanju, i jedva čekamo da probamo alfa verziju igre koja svakog trenutka treba da izađe, a povodom koje je napravljen i ovaj trejler.

U osnovi ove igre, u pitanju je open world survival horror, u gradu koji je potpuno pojeden mističnom kugom. Mi smo u ulozi čoveka koji pokušava da otkrije ko mu je ubio oca i da pronađe svoju sestru bliznakinju, usput pokušavajući da preživi pakao ovog grada. Imamo 12 dana na raspolaganju, 12 dana teške jeze i depresije.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top