PC

Prikazano šest minuta Red Dead Redemption 2 gejmpleja

Kao što je i najavljeno ranije danas, Rockstar Games nas je konačno počastio konkretnim snimcima iz veoma očekivanog nastavka kultne vestern avanture Red Dead Redemption.

U oko šest minuta snimka, ženski narator nas vodi kroz osnove novog sistema gde imamo prilike da vidimo šta u globalu možemo da očekujemo od igre. Očekuje nas ogroman otvoreni svet američkog “frontiera” odnosno granice ka nenaseljenom zapadu, gde su razlike između zakona i bezakonja, morala i nemorala,  stalno bile na ivici i u konstantnom sukobu.

Kao i u prvom delu, bićemo deo bande koja pokušava da preživi i uspe u svom tom haosu, a developeri nam obećavaju mnogo bogatiju i dublju priču, kao i uopšte čitav sve koji će biti, kako kažu, jedan od najživljih otvorenih svetova ikada, i gde će sve reagovati na naše odluke i ponašanje. Možemo sebi graditi reputacije nasilnika ili “finog” gospodina, stvarati prijateljstva i krvne protivnike, biti sa nekim partner sa nekim suparnik, mešati se u tuđa posla ili gledati u našu avliju…

Sve deluje zaista ogromno i hvata sve one elemente koji su činili svet divljeg zapada, od prerija i pustinja, preko prelepih planinskih šuma, do močvara i kanjona. Tu su mali i veliki gradovi, rančevi, pruge, rudnici, kolonije… Posebno nam se sviđaju mehanike odnosa sa našim konjem, čiji je delić takođe zagreban u ovom snimku.

Igra deluje jako lepo i čini nam se da će nam ponuditi puno toga za uživanje, a ovo je samo prvi od planiraih gejmplej videa, sledeći će se posvetit više stvarima kao što je napucavanje i borba.

Uživajte u snimku:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top