PC

Quake Champions je od sada potpuno besplatan za igranje

Bethesda je se u prethodnim godinama trudila da mlađim generacijama pruži ono što se posedovale kultne Quake igre, ali Quake Champions jednostavno nije uspeo da privuče dovoljno igrača kroz plaćeni model.

Iz kompanije su na QuakeConu objavili da Champion u potpunosti prelazi na free2play verziju i to za stalno. Toplo vam preporučujemo da zaigrate Quake Champions pošto predstavlja odličnu igru sa vrlo dinamičnim gejmplej mehanikama i bogatom ponudom karaktera, a nadamo se da developeri neće dodati neki drugačiji sistem monetizacije, pošto ovaj trenutno funkcioniše odlično.

Ako vas trenutno brine blago oskudni sadržaj u igri, nemate brige jer su developeri nedavno predstavili roadmap za narednih nekoliko meseci u kojima nas očekuje mnoštvo novih šampiona, modova igranja i mapa, ali i još dosta toga.

Trejler će vam prikazati malo bolje šta je to Quake:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top