PC

Shadow of the Tomb Raider vam omogućava da podešavate težinu zagonetki

U periodu za nama smo imali prilike da se upoznamo sa novim sadržajem koji nas očekuje u Shadow of the Tomb Raider, na osnovu čega se lako moglo zaključiti da će iskustvo biti teže nego u prethodnim delovima.

Square Enix ne želi igru načini preteškom za većinu fanova, ali isto tako ne želi i da ona bude prelaka u bilo kom aspektu, pa je na osnovu toga za igru izrađen opširni selektor težine.

Igrači pri odabiru težine neće moći samo da biraju Easy, Normal, Hard i Deadly Obsession podešavanja, već će kod njih moći da podešavaju i težinu borbe sa neprijateljima, težinu istraživanja blaga Južne Amerike, kao i težinu zagonetki.

Pogledajte još:  Novi gejmplej video za Shadow of the Tomb Raider prikazuje ogromni skriveni grad

Combat podešavanja se ogledaju u dostupnosti municije, uviđanju neprijatelja i njihovom HP-u, pa će tako na najtežem nivou municija biti dosta retka, a neprijatelji će imati više oklopa na sebi.

Težina istraživanja će se razlikovati po tome da oni koji igraju na teži način neće imati hint u vidu bele boje gde je moguće popeti se, bez kampova i bez instinkta.

Težina rešavanja zagonetki je delom ista kao istraživanje, pa tako na Hard neće postojati silueta objekata potrebnih za rešavanje zagonetki, a postojaće i jako malo vremena za rešavanje vremenski ograničenih problema.

Ovo nam deluje izuzetno zanimljivo i jedva čekamo da vidimo kako će se ovakva vrsta podešavanja pokazati u praksi kada Shadow of the Tomb Raider izađe 14. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top