Filmovi-Serije

Zvezde “Uvek je sunčano u Filadelfiji” kreću sa snimanjem serije o gejming developerima

Kako prenosi portal Variety, duo glumaca iz čuvene TV komedije “Uvek je sunčano u Filadelfiji” je dobio narudžbinu ni manje ni više nego od Apple-a da krenu sa snimanjem komične tv serije o ljudima koji se bave razvojem video-igara.

Scenario će pisati duo Čarli Dej (Charlie Day) i Rob Makelheni (Rob McElhenney), a ujedno oni će biti i glavne zvezde te nove serije, koja će biti smeštena u gejming studiju. Prema onome što Apple želi, to će biti tridesetominutni šou sa jakim akcentom na komične situacije.

Pored ove dvojice, pominje se ključni čovek UbiSofta kao izvršni producenti serije, Žerard Gilemot, kao i Džejson Altman (Narandžasto je novo crno).

Deluje kao da se oko celog ovog projekta skuplja odlična ekipa, tako da jedva čekamo da vidimo šta će od toga da ispadne, a materijala za komnične stvari u gejming studiju svakako ne manjka.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top