PC

Predstavljen novi vladar u Total War: Three Kingdoms

Borba između Shu, Wei i Wu dinastija u najnovijem Total War nastavku pod imenom “Tri Kraljevstva” sa svakim novim trejlerom izgleda sve zanimljivije.

Danas je izašao novi “story” trejler za Three Kingdoms, koji nam pokazuje mapu kampanje i međuscene gde vidimo jednog od glavnih protagnosite priče, Sun Jiana, koji sa gađenjem priča o trenutnoj situaciji u zemlji.

Iako nam trejler ne govori puno o kampanji, možemo da primetimo da sama mapa kampanje koju sad vidimo prvi put, izgleda dosta “življe” od standardnih Total War mapa, i čini nam se da ni za jednu Total War mapu do sada nije uloženo toliko truda.

Osim toga, ono što znamo od ranije, je da će postojati dva moda kampanje, jedan “istorijski” i jedan romantizovani, rađen na osnovu romana “Romansa tri kraljestva” i koji će imati i neke fantastične, mitološke momente.

Dok čekamo još detalja, uživajte u trejleru ispod. Plan je da tri kraljevstva stignu negde u prvoj polovini naredne godine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top