PC

SCUM krajem avgusta dolazi na Early Access na Steamu!

Posted on

Izuzetno zanimljiva survival igra koja je već duže vreme bila u razvoju iza skrivenih vrata, SCUM, uskoro dolazi na Steam Early Access.

Komšije iz studija Croteam i Gamepires su sada konačno pružile datum izlaska kada možemo uskočiti u surovi futuristički svet unutar TV emisije i to je 29. avgust.

Developeri su odabrali Early Access kao odličnu platformu na kojoj će se odvijati kontinualni razvoj igre sa stalnim dodavanjem novog sadržaja tokom godinu dana, koliko je planiran boravak u EA.

Ono po čemu SCUM izdvajamo od konkurencije jeste ogromnih spektar opcija za kastomizaciju, kao i velika pažnja usmerena ka samom karakteru, pa će tako igrači morati da obrate pažnju na mišiće, gojaznost, unos vitamina i minerala, kao i sveukupno zdravlje i izgled.

Sem igrača koji se bore za goli život, SCUM poseduje i sponzore koji će davati poklone igračima koji će ih održati u životu, ali samo ako se dokažu da su ih vredni, a kazna dolazi u vidu pretvaranja u zombija i dodatnog otežavanja igre drugim preživelim, što možete videti u videu ispod.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version