PC

Legendarni Patrik Stjuart će biti narator My Memory of Us, tužnoj priči o detinjustvu tokom Holokausta

Čuveni ćelavko, glumac Patrik Stjuart, čije lice nepovratno vezujemo za ulogu čuvenog Kapetana Pikarda, oprobaće se i kao narator u video-igrama.

Naime, danas je obelodanjeno da će upravo glas Kapetana Pikarda biti narator jedne veoma tužne priče, igre My Memory of Us, koja je najavljena sredinom prošle godine i koja se bavi temom detinjstva tokom Holokausta.

Ova vizuelno prelepa igra, koja podseća na stare Dizni crtaće 40-ih godina, se bavim tematikom progona Jevreja, ali na suptilan i preneseni način. Umesto nacista imamo armiju robota koji slepo slušaju komande Zlog Kralja, a umesto Jevreja, imamo ljude obojene u crveno u crno-belom svetu igre, koje zla armija robota odvodi.

Glas Patrika kao naratora je u stvari glas dečaka glavnog protagonoste, koji sada kao starac pripoveda svoju priču nama igračima. Od gejmpleja očekuju nas lokičke mozgalice i interakcija sa okruženjem, te dualne mehanike dva karaktera sa različitim veštinama, ali će glavni fokus pre svega biti na pričanju jedne snažne priče o prijateljstvu dečaka i devojčice u tmurnim vremenima koja oni kao deca baš i ne razumeju najbolje.

Na igri radi poljski  studio Juggler Games, a datum izlaska je 9. oktobar ove godine.

Premisa priče i vizuelni stil nam izgledaju odlično, zajedno sa sjajnim Stjartom, verujemo da ova igra će biti pravi pogodak. Trejler u kome nam se otkriva glas Kapetana Pikara, možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top