PC

Stigao je Gamescom trejler za Battlefield V

Kao što je nedavno tizovano od Electronic Artsa, sada je pred nama najnoviji puni trejler za Battlefield V koji uz puno pucnjave i eksplozija donosi razaranje Roterdama.

Video prikazuje da nas u gradskom okruženju očekuje dosta napeto napucavanje, sa puno kotrljanja i iskakanja kroz prozorem a opasnost dolazi i sa neba, odakle će avioni bacati kišu granata.

Iako nosi naziv Devastation of Roterdam, u videu imamo prilike da vidimo još neke od lokacija na kojim ćemo rekreirati doživljaje iz Drugog svetskog rata, kao što je Severna Afrika i neki snežni predeli. EA je  na vrlo mudar način na kraju prikazao kako će izgledati Battle Royale mod, i to je u vidu velikog plamenog obruča koji se sužava, a i tenkovi će igrati bitnu ulogu u borbi.

Pošto je ovaj trejler vezan za Gamescom, definitivo možemo očekivati više novina o Battlefield V sledeće nedelje, a sam datum izlaska je zakazan za 11. oktobar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top