PC

Bez Assassin’s Creed igre naredne godine

Prošle godine smo imali prilike da obiđemo drevni Egipat u Assassin’s Creed: Origins, ove će nas Odyssey odvesti u antičku Grčku, a naredne – pauza.

Od glavnog čoveka Ubisofta, direktora Iva Gimoa, stiže objava da će developeri naredne godine pauzirati sa razvojem nove igre u Assassin’s Creed serijalu i da tada neće biti nove igre.

Iv Gimo je kao razlog za pauzu naveo to što tim radi odvojeno, a ono što će igrače zabaviti u toj godini pauze će svakako biti Assassin’s Creed Odyssey, koji će biti prebogat sadržajem od samog početka, ali je isplanirano i dosta DLC sadržaja.

Nije poznato da li će se Ubisoft vratiti serijalu 2020. godine, ali će se to verovatno desiti i možda nas čeka avanutura smeštena u drevnom Japanu, baš kao što je nedavno otkriveno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top