PC

Forza Horizon 4 ima niže sistemske zahteve od Forza Horizon 3

Kako godine protiču tehnologija u video igrama postaje sve naprednija, o čemu dosta govori nova linija grafičkih kartica kompanije Nvidia, i u skladu sa tim je logično povećanje sistemskih zahteva za pokretanje novijih igara.

Međutim, studio Playground je uspeo da ovogodišnji Forza Horizon 4 optimizuje u tolikoj meri da su minimalni sistemski zahtevi niži od starijeg predhodnika,Forza Horizon 3.

Kako prenosi Kotaku, producent igre, Ralf Fulton je na Gamescomu otkrio ovaj dosta zanimljivi podatak, ali nažalost nije otkriveno koja će biti sistemska zahtevnost, ali po svemu sudeći nećemo morati mnogo da čekamo na taj detalj, pošto FH4 izlazi već 2. oktobra.

Forza Horizon 3 nije mnogo zahtevala kao minimum, i3 procesor i Nvidia GT 740 grafika, što i ne čudi pošto je u pitanju igra koja se pojavila 2016. godine.

Sa druge strane, ovaj producent je otkrio da će FOrza Horizon 4 na PC-u imati ogroman niznaprednih grafičkih podešavanja, kao i mogućnost da ona budu bolja od onog slasnog Ultra.

Videćemo kako će se sve ovo odražiti na to koliko će prostora igra zauzimati na disku, nadamo se da je Microsoft pronašao rešenje da low-spec gejmeri ne moraju preuzimati sve fajlove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top