PC

Kada se sretnu Super Mario i Half-Life 2

Half-Life 2 i dalje privlači veliku pažnju modera, te oni provode i po godinu i više dana u izradi modova koji menjaju ovo nezaboravno iskustvo.

Najnovija zanimljiva kreacija dolazi u vidu Mobility Moda koji daje povećanu pokretljivost protagonisti, kao i opciju za izvođenje različitih akrobacija.

Moderu je pre svega inspiracija bio Titanfall 2, što se može videti po trčkaranju po zidovima, klizanju i pentranju, ali je tu i Super Mario mod i ono prepoznatljivo gaženje neprijatelja.

Kao i u prethodniku, sve što je potrebno je samo skočiti na glavu čudovišta i ono će odmah nestati. Mod, naravno, poseduje još bogatih izmena u vidu kuvanja granata, modova varanja i dosta drugih stvari, a za početnike je pripremljen i tutorijal sa mini kampanjom.

Kako sve to izgleda i kako preuzeti mod možete pogledati na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top