Vesti

Zbog greške u sistemu bagatelno kupio set retkih Xbox kontrolera

Sa dolaskom onlajn kupovine stigle su mnoge pogodnosti za sve uključene, kako za prodavce, tako i za kupce. Za prodavce je to najčešće smanjenje troškova, ali je nov automatizovani sistem s vremena na vreme i poznat po tome da pravi neke probleme koji mogu za kratko vreme da naprave haos.

Ponekada to brojni ljudi iskoriste, a ponekada samo retki srećnici. Među srećnicima se našao i Redditor pod imenom theoe97 , koji je bio na pravom mestu u pravo vreme i uspeo je da iskoristi mali trenutak kada je veoma redak set kontrolera za Xbox One, čija je cena obično preko 100 evra, kupio za po desetak dolara svaki,  manje nego što kupite nekog jeftinog kineza kog polupate za vikend PES-a sa drugarima.

Kupio je četiri seta ovih unikatnih verzija kontrolera po ukupnoj ceni od 40 dolara, pre nego što je sistem ispravio grešku, jer je po zakonu kompanija dužna da isporuči robu po onoj ceni koja je istaknuta u trenutku kupovine. I eto on sad uživa u novim kontrolerima, a mi se pitamo što se nama nekada ne zapadne da ulovimo ovakve greške u sistemu…

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top