PC

Otkrivanje Cyberpunk 2077 gejmpleja je bio najgledaniji strim na Twitchu

Misteriozni strim kompanije CD Projekt Red koji je nakon nekog vremena otkrio čak 50 minuta gejmpleja, kao i nekoliko skrivenih poruka, je privukao značajnu pažnju gledalaca na Twitchu i to čak toliku da je taj strim postao najgledaniji na platformi za ovu godinu.

Na zvaničnom kanalu kompanije je zabeleženo oko 288,000 gledalaca u jednom trenutku, ali kada se uračuna i ponovno gledanje broj odlazi na 459,000 gledalaca, što je otkrio GitHyp.

Ova popularnost je dovela do toga da se premaši brojka gledalaca igre Fortnite, od 305,000, ali ona nije dovoljna za postavljanje rekorda kao najgledanijeg otkrivanja igre svih vremena, pošto taj rekord i dalje drži Red Dead Redemption, ali je svakako postoje šanse da se to nadmaši, pošto CDPR ima još dosta toga da nam otkrije pre nego što se Cyberpunk 2077 eventualno pojavi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top