Vesti

Warhammer 40K: Space Marine besplatan na Humble Bundle!

Još jedan kraj radne nedelje, još jedna besplatna igra na Humble Bundle!

Ovoga puta nas poznata humanitarna organizacija časti jednom Warhammer igrom, i to WH40k: Space Marine, koji je potpuno besplatan.

Sve što je potrebno je kao i do sada – da imate nalog na Humble Bundle, i zatim da na ovoj stranici besplatno uzmete igru. Nakon toga vam stiže mejl koji će vas uputiti ka kodu za aktivaciju igre na Steamu, i to je to!

U pitanju je igra iz 2011. godine, jedna od najboljih Warhammer 40k igara do danas, gde smo u ulozi kapetana Titusa, vetarana mnogih bitaka i Ultramarinca. Milioni Orkova su napali Forge World, planetu koja je od suštinske važnosti da opstanak vojske čovečanstva, i naravno, na nama je da pobijemo te Orkove i sprečimo pad planete.

Podsećamo vas da akcija, kao i sve Humble Bundle akcije, traje svega 48h, odnosno do subote u 19h, tako da požurite sa preuzimanjem igre i uštedite 20 evra!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top