PC

Cuphead prodat u preko tri miliona primeraka

Još malo pa stižemo do cele godine otkako se Cuphead po prvi put pojavio, a on i dalje nastavlja da beleži i više nego odlične rezultate, pogotovu kada se radi o indie naslovu.

Cuphead je tako postao triple platinum, što znači da je prodato preko tri miliona primeraka igre na PC-u i Xbox One konzoli.

Rastuće brojke za ovu simpatičnu run and gun igru su svakako dobro došle studiju MDHR koji uveliko radi na pripremi prve ekspanzije, The Delicious Last Course, gde se Cupheadu i Mugmanu pridružuje i Ms Chalice, kao novi igrivi karakter, a očekuju nas još mnoge novine u vidu bossova.

U znak zahvalnosti sa dobru prodaju igre, develoeri u narednim danima pripremaju par iznenađenja, a Cuphead je u narednima danima i na popustu na konzolama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top