PC

Na novoj COD: WWII mapi igramo se u pesku sa plastičnim vojnicima

Znate da se za open world igre sa velikom slobodom kaže da su “sandbox” igre, poput recimo GTA V ili Skyrim? E pa ova nova CoD: WWII mapa je takođe sandbox, ali bukvalno!

Nova mapa predstavlja zapravo dečije igralište sa peskom, lopaticama i kutijicama, a igrači su umesto pravih ljudi, mali plastični vojnici poput onih sa kojima smo se igrali kada smo bili mali (a i sada kada sm odrasli, što da ne!).

Ova mapa je deo velikog letnjeg eventa u igri i nama se jako sviđa ideja, izgleda zabavno i blesavo. U pitanju je bukvalno ograđeni prostor sa peskom u sred bojišta, a umesto da vam prepričavamo, najbolje je da pogledate trejler ispod.

Mapa će imati 30 dana ekskluzivnost na PS4, a nakon toga dolazi besplatno i na sve ostale platforme:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top