PC

Neće biti novih Dishonored igara u skorije vreme

Arkane Studios je vrlo brzo poslednjih godina stekao slavu kao “kralj imerzivnih simsa”, odnosno igara poput onih koje upravo prave, kao što su Prey i Dishonored.

Njihove igre odišu sjajnim dizajnom lokacija, i nabijenom atmosferom koja upija igrače u sebe i svet koji istražuju. U pitanju je žanr koji je jako teško izvesti kako treba, ali kada se to uradi na pravi način, onda dobijamo neverovatna gaming iskustva, kao što su pomenute dve igre, i nekada davno naslovi poput igara Bioshock, Half-life, Singularity, System Shock, Deus Ex i druge.

Na nedavno završenom QuakeConu boravio je i Rikardo Ber, vodeći dizajner Aracne studija, koji je inače u Bethesda vlasništu. Tamo ga je portal vg247 priupitao da li možemo da se nadamo skorašnjem povratku u Dunwall (Dishonored), na šta je on rekao da smatraju da je trenutno ta priča zaokružena i da ne žele da sile ništa što ne bi išlo prirodno.

Iako jako vole svet igre, trenutno nemaju nikakvih doglednih planova u budućnosti, mada se povratak u ovaj univerzum ne odbacuje jednog dana. Kako kaže Rikardo, kod svake igre prvo im je bitno da naprave prostor i univerzum koji će kod igrača pre svega stvoriti osećaj da ga posećuje, a ne da ga samo prelazi i igra, i zato posvećuju toliko puno vremena svakoj igri.

Mi se u potpunosti slažemo sa njihovom politikom i što se nas tiče, neka svakoj igri posvete koliko god je potrebno godina, ukoliko će da nam to donosi takva sjajna iskustva kao što su Dishonored i Prey.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top