PC

NHL 19 na PC-u, ali samo ako postoji veliko interesovanje

Najpopularnija serijal igara za sve ljubitelje hokeja će i ove godine zaobići PC igrače jer će izaći samo za Xbox One i Playstation 4 uređaje.

Igrači na računarima bi stvarno želeli da ovogodišnji NHL 19 odbaci konzolnu ekskluzivnost, ali producent igre, Vilijam Ho, kaže da će se to desiti samo ako postoji veliko interesovanje igrača.

On je u razgovoru za Shacknews bio upitan za datum kada će se NHL 19 pojaviti na PC-u, a na šta je odgovorio: “I sami smo veliki PC igrači pa ćemo videti. Ako postoji veliki broj zahteva sigurno ćemo se pobrinuti i za to.”

NHL 19 će doneti par zanimljivih novina u serijal, pa nas tako čekaj hokej pod vedrim plavim nebom, a pripremljeni su i novi modovi igranja, kao što je One’s mod formata 1v1v1.

NHL 19 izlazi za PC i PS4, a nadamo se da će biti otkriven i datum za PC platformu, a tome će možda pomoći ova peticija, koja trenutno ima oko 1,500 potpisa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top