PC

Novi World War Z trejler nam predstavlja ogromne horde zombija

Jedna scena koja je svakome ko je pogledao film World War Z ostala duboko u sećanju je ona koja prikazuje ogromne horde zombija kako napadaju utvrđenje u kojim su nezaraženi ljudi “bezbedni”.

Taj element će biti i sastavni deo istoimene World War Z igre koja stiže naredne godine i on je u fokusu najnovijeg trejlera.

Razvojni tim, studio Saber Interactive, je za potrebe kontrolisanja ovih hordi izradio specijalni Swarm engine koji podržava veliki broj NPC-a, kao i njihovo dinamično kretanje zombija, zbog kojeg igrači neće biti uvek sigurni kako će se horda ponašati.

World War Z će imati na stotine zombija na ekranu koji će ponekad funkcionisati kao jedno, kada će penjati jedni na druge kako bi se popeli na uzvišenje gde se nalaze igrači. Developeri obećavaju i bogati arsenal za borbu protiv živih mrtvaca, gde spadaju bučni ekspolozivi ali i pištolji sa prigušivačima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top