PC

Nvidia sprema nešto spektakularno za 20. avgust

Ovih dana su sve oči uprte u Nvidiu sa očekivanjem nekog zvaničnog detalja vezanog za najnoviju liniju grafičkih kartica.

Kompanija je tokom prethodnih nedelja mudro ćutala dok su se glasine zahuktavale, a sada zvanična objava kaže da dobro upamtimo 20. avgust. Za ovaj datum, dan pre Gamescoma, Nvidia priprema “spektakularna iznenađenja” što gotovo sigurno znači da će najnovija linija hardvera konačno ugledati svetlost dana.

Na ovom specijalnom događaju očekujemo i veliki broj developera video igra, gde će po mogućstvu biti prikazana puna snaga novih grafičkih kartica.

Od samog imena, do arhitekture koja nas očekuje, detalja ima jako malo i oni uglavnom znače samo proste glasine, tako da ćemo sve detaljno znati tada kada se Nvidia reši da ih otkrije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top