PC

Pogledajte impresivni gejmplej video koji prikazuje ray-tracing tehnologiju na delu u Battlefield V

U prethodnim nedeljama smo imali prilike da ispratimo predstavljanje nove linije grafičkih kartica od strane kompanije Nvidia koje će napraviti veliki iskorak na vizuelnom polju sa ray tracing tehnologijom u realnom vremenu.

Tom prilikom je objavljeno da će ukupno 21 igra podržavati ovu tehnologiju, ali sem demoa, konkretnog gejmpleja nije bilo, barem do sada.

Zahvaljujući ekipi sa kanala Digital Foundry, pred nama je čak 15 minuta gejmpleja koji u najboljem smislu pokazuje impresivnu ray tracing tehnologiju. U videu je moguće videti realistične senke, refleksije u vodi, kao i odlično osvetljenje koje zavisi od vremenskih uslova, i čestica u vazduhu.

Kako sve to izgleda, i koja je cena ove tehnologije kada su u pitanju performanse računara, možete saznati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top