PC

Prikazan prvi gejmplej iz Spelunky 2

Zvuči tako čudno, ali prošlo je već 10 godina od kada je izašao Spelunky, jedan od naslova koji bi vam danas možda izgledao prosto i kao “još jedan u nizu platformera”, ali je u ono vreme bio jedan vodećih naslova u novom talasu popularnosti platformera i razvoju indie scene koja danas tako buja.

Igra se osim neverovatno zabavnog gejmpleja proslavila iz zbog level editora koji je nudio brojne mogućnosti i izrodio ogroman broj modova i nivoa koji je pravila zajednica, a koji su garantovali konstantno svež i nov sadržaj za igranje.

Nakon više od 10 godina i malog tizera koji smo imali prilike da vidimo prošle godine, danas konačno imamo priliku da vidimo kako će izgledati nastavak ovog kultnog platformera, Spelunky 2, koji će se pojaviti negde tokom naredne godine. Vidimo nove spelunkere, mogućnost co-op igranja, dinamičniji gejmplej i još puno toga, ali naravno, svakako ćemo više saznati u mesecima pred nama.

Kako izgleda prvih dva minuta Spelunky 2, pogledajte u trejleru ispod, i usput se upoznajte sa novim spelunkerima:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top