PC

Riđokosi junaci u “Mladim Dušama” se bore protiv predrasuda i čudovišta

Studio The Arcade Crew, koji nam je doneo Blazing Chrome i Dark Devotion, je udružio snage sa 1P2P, poznatim pre svega po muzičkom platformeru Inside My Radio, i ova dva kreativna tima nam sada prikazuju novi projkeat – Youg Souls, miks progresije u RPG stilu, sa gejmplejom u tadicionalnom beat-em-up maniru.

Kako nam kažu autori, igra kombinuje uzbudljivo gejmplej iskustvo sa jakim fokusom na progresiju kroz bogat narativ i intrigantnu priču koja uključuje ličnu borbu dvoje mladih osoba sa “ljudskim demonima”, dok istovremeno te iste ljude štite od pravih demona, koji se kriju i vrebaju iz drugih dimenzija.

Igra vizuelno izgleda sjajno, a gejmplej za sada ne možemo okarakterisati mnogo jer nemamo previše detalja, ali zaista deluje kao tradicionalna “tabačina” u beat-em-up fazonu, i čini nam se da uz sve to donosi i co-op igranje, a beat-em-up igre su uvek svakako bile najzabavnije udvoje.

Trejler možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top