PC

SCUM krajem avgusta dolazi na Early Access na Steamu!

Izuzetno zanimljiva survival igra koja je već duže vreme bila u razvoju iza skrivenih vrata, SCUM, uskoro dolazi na Steam Early Access.

Komšije iz studija Croteam i Gamepires su sada konačno pružile datum izlaska kada možemo uskočiti u surovi futuristički svet unutar TV emisije i to je 29. avgust.

Developeri su odabrali Early Access kao odličnu platformu na kojoj će se odvijati kontinualni razvoj igre sa stalnim dodavanjem novog sadržaja tokom godinu dana, koliko je planiran boravak u EA.

Ono po čemu SCUM izdvajamo od konkurencije jeste ogromnih spektar opcija za kastomizaciju, kao i velika pažnja usmerena ka samom karakteru, pa će tako igrači morati da obrate pažnju na mišiće, gojaznost, unos vitamina i minerala, kao i sveukupno zdravlje i izgled.

Sem igrača koji se bore za goli život, SCUM poseduje i sponzore koji će davati poklone igračima koji će ih održati u životu, ali samo ako se dokažu da su ih vredni, a kazna dolazi u vidu pretvaranja u zombija i dodatnog otežavanja igre drugim preživelim, što možete videti u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top