PlayStation 4

Spyro remaster odložen za novembar

Jedna jako tužna vest dolazi od studija Toys for Bob, koji nije uspeo da završi rad na Spyro Remasteru u planirano vreme, već dolazi do odlaganja od par meseci.

Umesto da izađe kao što je ranije planirano, 21. septembra, Spyro Reignited Trilogy će se pojaviti na policama 13. novembra, zato što su developeri posvećeni cilju da donesu savršeni remaster i kompletno iskustvo, ali im je za to potrebno još malo vremena. Developeri su se izvinili i poručili fanovima da će se čekanje isplatiti.

Pogledajte još: Greškom otkriveno da Spyro Reignited dolazi na PC i Switch

Kao što se i očekuje od remastera, dobijamo predivni vizuelni prikaz sveta u kojem živi ovaj ljupki zmajić sa osveženim teksturama i muzikom, a ovaj remaster se sastoji iz prve tri igre, ali će PS4 i Xbox One igrači koji kupe fizičku kopiju na disku dobiti samo prvu igru, a ostale će morati da preuzmu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top