PC

Streets of Rage serijal se vraća na velika vrata

Nakon više od dve decenije pauze, legendarni beat-em-up serijal se vraća na velika vrata sa Streets of Rage 4 igrom.

Na ovoj tabačini rade Dotemu i Lizardcube u saradnji sa kompanijom Sega i ona će biti direktni nastavak na treći deo iz 1994. godine, ali sa puno osveženja i novih gejmplej mehanika.

Uz par fotografija je prikazan i reveal trejler koji potvrđuje povratak kultnih heroja i neprijatelja sa odličnom, ručno rađenom, grafikom, a i muzika će biti na visokom nivou.

Delovi iz originalne trilogije su mahom izlazili kao ekskluzive za Sega Genesis uređaje, ali sada nije poznato na kojim platformama možemo očekivati Streets of Rage 4, a nema ni okvirnog datuma. U svakom slučaju, drago nam je da je ovom serijalu udahnut novi život.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top