PC

THQ Nordic kupio prava na TimeSplitters i Second Sight franšize

Kompanija THQ Nordic se odlično oporavila od perioda kada im posao baš nije tekao sjajno i sada ona širi svoju ponudi mnogobrojnim fanovima prisvajanjem dve kultne franšize.

U pitanju je kupovina prava za TimeSplitters  i Second Sight serijale igara kreiranih od strane studija Free Radical Design. Nije poznato koja je suma u pitanju, ali THQ Nordic definitivno ima u planu oživljavanje ovih starih igara sa modernom grafikom i u drugačijem izdanju.

TimeSplitters je zasigurno najpopularnija od sada kupljenih franšiza od koje smo za pet godina videli čak četiri igara koje su nudile iskustvo putovanja kroz vreme sa simpatičnim dizajnom sličnim onim kakav je prisutan u stripovima i crtaćima.

Second Sight je manje popularna, ali podjednako zanimljiva, igra koja nas stavlja u ulogu vojnika sa telekinetičkim moćima, neophodnim za preživljavanje u neprijateljskom okruženju.

Ove franšize su dobile poprilično dobre ocene “u svoje vreme” i jako je lepo videti da ih je kompanija THQ Nordic prisvojila, pogotovu jer se sa radom na novim projektima već krenulo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top