PC

U Star Wars: Battlefront 2 stiže još besplatnog sadržaja

Sa dolaskom jeseni veliki broj developera otkriva šta sve novo očekuje igrače u mesecima pre kraja godine, a jedan od njih je i Electronic Arts, koji priprema dosta toga za posrnuli Star Wars: Battlefront 2.

Već u septembru nas čeka osveženi Squad sistem koji dolazi sa par poboljšanja kako bi se igrači podstakli da igraju timski i drže se svojih saboraca.

Oktobar je mesec rezervisan za novog heroja, pa ćemo tako imati prilike da zaigramo kao General Grievious, dok će novembar biti znatno bogatiji po sadržaju sa dolaskom Obi-Wan Kenobija, nove Galactic Assault mape, kao i novih skinova i vozila.

Zimski meseci će u Battlefront 2 doneti dva nova heroja, Count Doku i Anakin Skywalker, a tizovan je i novi mod igranja koji uključije kontrolisanje objektiva i obaranje brodova.

Electronic Arts je objavio da pored ovog priprema još dosta novog sadržaja, a mi se pitamo da li je kasno za tako nešto, ili je ovo ono što će vratiti igrače pored ispravljenih mikrotransakcija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top