PC

WoW igrač sa dolaskom nove ekspanzije za samo 4 sata dostigao level cap

Battle for Azeroth ekspanzija za World of Warcraft, na koju su svi igrači toliko dugo čekali, se nedavno pojavila, a jedan igrač je već uspeo da dostigne novi level cap.

Dok su neki igrači uzimali odmore kako bi grindali u najnovijoj ekspanziji, igrač poznat kao Gingi je uspeo da dostigne 120. nivo nakon svega četiri sata i 17 minuta.

On se za ovu trku nije koristio bagovima u igri, već je unapred isplanirao svoje putovanje kroz novu ekspanziju  sa pravim kvestovima za ispunjavanje, a igrao je i sa karakterom koji mu je pružao brže kretanje što se sve savršeno poklopilo kako bi on bio baš prvi igrač koji je dostigao maksimalni nivo, dok je ostalima bilo potrebno oko par sati više.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top