PC

Amorous Adventures je novi dodatak u Kingdom Come: Deliverance

Sjajni istorijski RPG Kingdom Come: Deliverance, u kome smo proletos imali prilike da uživamo, će uskoro dobiti svoj drugi DLC dodatak.

Za razliku od prvog, koji je više bio menadžerska simulacija sela nego klasični RPG sadržaj, ovaj nam nudi poprilčno komični dodak, u kome moramo pomoći Sir Hans Caponu da osvoji srce mlade Katarine, kći seoskog mesara.

Tako je, dobro ste pročitali, tokom ovog DLC dodatka radićemo razne stvari koje bi jedan mladi srednjevekovani gospodin radio kako bi osvojio srcne neke dame. U kratkom tizer trejleru vidimo kako Hans od nas traži da ostavimo nakit i ljubavno pismo mladoj gospi, ali isto tako vidimo i besnog mesara, kome se izgleda ne sviđa da mu dripci uznemiravaju ćerku.

Ne znamo tačan dazum izlaska ovog DLC paketa, ali ono što nas je iznenadilo je što će, prema rečima developera, trajati dobrih 10-15 sati sadržaja, što je zaista velika brojka. Baš kao i prvi DLC, ovo neće biti odvojeni dodatak, već će biti deo postojećeg sveta glavne igre.

Osim ovog dodatka, najavljen je i besplatni DLC koji nam donosi viteške turnire širom kraljevstva, u  kojima ćemo moći da se borimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top