PC

Otkriveni sistemski zahtevi za Shadow of the Tomb Raider

Square Enix je u proteklom periodu donosio razne detalje za Shadow of the Tomb Raider, uglavnom vezane za nove i izmenjene gejmplej elemente, a sada su na red došli oni vezani isključivo za PC publiku.

Kao i kod prethodnih delova u osveženom serijalu, Shadow of the Tomb Raider sa sobom donosi odličnu optimizaciju i bogatu ponudu detalja, pa je zato i raspon između minimalnih i preporučenih sistemskih zahteva zadovoljavajući za današnje standarde.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i3-3220 ili AMD FX 4300
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX 1050 ili Radeon R9 380 sa 2 GB video memorije
  • Prostor na disku: 40 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-4770K ili AMD Ryzen 5 1600
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB ili AMD Radeon RX 480 8GB
  • Prostor na disku: 40 GB

Naravno, pored ove dve kategorije će verovatno uskoro biti otkriveni i zahtevi za igranje na ultra detaljima, gde će vam verovatno trebati GTX 1070 grafika, a kako bi igranje podigli na 4K nivo moraćete da angažujete GTX 1080 grafiku, ili neki od nadolazećih čipova iz RTX serije. Oni će između ostalog doneti i ray-tracing tehnologiju, koju Shadow of the Tomb Raider podržava.

Da li vaša mašina spada u preporučene sistemske zahteve ili je potreban brzinski upgrade pre 14. septembra kada se igra pojavi na tržištu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top