PC

Battlefield V beta uskoro počinje, evo šta sve trebate da znate

Nakon par zatvorenih beta testova, EA i DICE su se rešili da vrata zvana Battlefield V otvore širem auditorijumu kroz otvorenu betu, pa vam sada u tu svrhu donosimo sve što trebate znati kako bi izvukli maksimum tokom tog perioda.

Otvorena beta će početi 6. septembra u 10 sati ujutru, a preuzimanje same igre je moguće već od sada, i ona će vam zauzeti oko 15 GB prostora na disku. Ako ste kojim slučajem prednaručili Battlefield V, ili ste pretplatnik nekog od servisa kompanije Electronic Arts, onda dobijate specijalni ključ sa čijom aktivacijom dobijate pristup igri već od 4. septembra. Igrači će tako imati sasvim dovoljno vremena da isprobaju sve do 11. septembra, kada beta bude privedena kraju.

U pogledu sadržaja, pred igračima su dve mape(Artic Fjord i Roterdam) sa modovima igranja – Conquest, Tides of War, a biće dostupna i dva dana novog Grand Operation moda na Artic Fjord mapi. Ponuda mapa i modova se isprva čini kao dosta siromašnom, ali je to zapravo dobra stvar jer ćemo imati prilike da što bolje zagledamo u ostale gejmplej elemente igre, kao što je osveženi sistem klasa koje čine Assault, Medic, Recon i Support. Svaka od klasa će imati specijalne prednosti i mane, a tu spadaju i oružja, kao i tenkovi i avioni.

Tokom trajanja bete Electronic Arts želi da odradi stress-test nad serverma i nad mečmejkingom, a to je ujedno i prilika da igrači pruže vitalne povratne informacije kako bi igra bila što bolja kada se pojavi nešto kasnijeg datuma – 20. novembra.

Za kraj, pogledajte samo koja vam mašina treba za pokretanje Battlefielda V i vidimo se na bojištu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top