PC

TOP 10 igara za septembar 2018. godine

Ovaj tekst je originalno izašao u septembarskom 118. izdanju časopisa Play!Zine, koji možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Destiny 2: Forsaken – 4. Septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

Gotovo godinu dana nakon izlaska Destiny 2 dobija ekspanziju Fosaken, sa pričom koja počinje smrću ratnika omiljenog svim fanovima, Kejd 6. Osim borbe za osvetom, igrači će imati prilike da se upuste i u Gambit mod, sa mečevima podeljenim u dve faze, što donosi više tenzije i nadmetanja nego bilo koji raniji mod.

Spider-Man – 7. Septembar – Playstation 4

Dostojne Spajdermen igre u prethodnim godinama nije bilo, ali Insomniac Games i Soni u septembru donose nove avanture ovog paukolikog heroja. Njujork je veliki i pun opasnosti sa puno zlokovaca u njemu, a Spajdi, iako sam, na raspolaganju ima svoje dobro poznato oružje – paukovu mrežu i smisao za humor. Razočaravajuće je jedino to što je u pitanju PS4 ekskluziva.
Ako se sve prikazano u trejlerima ostvari, a definitivno hoće, čekaju nas brojni zlikovci, ali i još neki junaci iz Marvelovog plodnog univerzuma. Nedavno je objavljeno da će kampanja trajati oko 20 sati, a igrače čeka i dodatni sadržaj, u vidu ekspanzija koji dolaze u mesecima pred nama.

Dakar 18 – 11. Septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

Ovog meseca imamo prilike da uživamo u Dakar 18, baziranom po svetski poznatim reli  trkama u Peru, Boliviji i Argentini. Očekuje nas realistična grafika sa odličnom simulacijom vremenskih uslova i popravki ogromnog broja vozila pod užarenim suncem Južne Amerike. Dakar 18 pruža čak 5 različitih klasa vozila, u vidu standardnih automobila, kroserica, kamioneta i ostalog. Osim zanimljive multiplejer kampanje, na raspolaganju je i multiplejer za do osam igrača, ali i lokalni, sa split-screenom.

NBA 2K19 – 11. Septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

Prelazak leta u jesen označava početak nove sporstke sezone, što za sobom povlači dolazak igara kao što je NBA 2K19. Ovaj serijal slavi 20 godina postojanja pa je pripremljeno dosta pogodnosti za sve koji se odluče da kupe ovogodišnje izdanje igre. Visok nivo detalja i sve veća sloboda u igranju dovode igrače korak bliže košarci iz pravog života. Osim igranja sa velikim rosterom igrača iz NBA lige, kao i iz evropskih liga, dostupan je i MyCareer mod sa kreiranjem spostvene karijere super zvezde.

NHL 19 – 14. septembar – Playstation 4, Xbox One

Sa škriputavih terena za basket, NHL 19 nas seli na ledene terene i igranje hokeja. Developeri su se ove godine valjano potrudili da donesu iskustvo klizanja glatko kao led, a čekaju nas još i igre na otvorenom, mnoštvo turnira i format igranja “svako za sebe”. Ovogodišnje izdanje NHL-a je bogatije nego bilo koje pre, sa gomilom timova, licenciranih liga, kao i bogatom grafikom, a ako se pokaže interesovanje, igra možda ugleda svetlost dana i na PC-u.

Shadow of the Tomb Raider – 14. septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

Hrabra Lara Kroft se vraća u najmračnijem delu u serijalu, Shadow of the Tomb Raider, u kojem je Trinity nikad bliži blagu koje može uništiti čitav svet. Lara će se ovoga puta protiv zlikovaca boriti po gustim prašumama Južne Amerike, sama kao i do sada, samo sa bogatijim arsenalom. Slično kao i u prethodnim delovima ributovanog serijala, Crystal Dynamic je odradio majstorski posao i načinio je SotTR jednom od grafički najlepših igara do sada. Za kampanju ne sumnjamo da će biti loša, a znamo i da će biti prilike da se kroz sve to prođe zahvaljujući New Game+ modu koji će biti tu od samog početka.

Insurgency: Sandstorm – 18. septembar – PC

Najnovije izdanje u popularnom serijalu realističnog napucavanja, Insurgency: Sandstorm, sa sobom donosi bogatije i osveženije iskustvo nego pre. Taktički pristup i timski rad su vitalne komponente koje će igrači staviti na test kroz veliki broj modova, starih i novih. Insurgency: Sandstorm ovoga septembra stiže prvo za PC, a tek naredne godine će se pojaviti za igrače na konzolama, jer je developerima potrebno dodatno vremena kako bi pucačina bila što bolja.

The Bards Tale 4: Barrows Deep – 18. Septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

U četvrtom delu ove igre nas čeka ponovni susret sa drevnim zlom, ali se vidi da je inXile uradio domaći i donosi igru kakvu smo svi očekivali. Sa 4-6 jedinstvenih klasa sa preko 50 umeća, kao i opcijom za solo igranje ili regrutovanje saboraca bićete danima prikovani za ekran.

Life is Strange 2 – 27. Septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

Igra koja je mnogima promenila život dobija nastavak sa potpuno novim junacima nastanjenim u Sijetlu, spremni na sve izazove koje život donosi. Ovog leta smo mogli da vidimo delić iskustva kroz besplatne Avanture Kapetana Duha, a krajem meseca stiže prva epizoda drugog dela i jedva čekamo da započnemo ovo uzbudljivo putovanje.

FIFA 19 – 28. septembar – PC, Playstation 4, Xbox One

Ovogodišnji Pes je rano ranio u avgustu, a da li je ugrabio sreću ili dve ostaje da vidimo krajem septembra kada se pojavi FIFA 19. I ova fudbalska igra donosi par osveženja u vidu novih liga, gde spada Liga Šampiona, a standardni Kick-Off je postao bogatiji i za zanimljivi survival mod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top