PC

Pogledajte komičnu Forza Horizon 4 reklamu napravljenu u stilu Planet Earth dokumentaraca

Cvrkut besnih mašina u Forza Horizon 4 ćemo slušati kroz sva godišnja doba koja priroda ima da ponudi i to sa promenljivim stazama i uslovim za trkanje, što je sasvim dovoljno konekcije kako bi se napravila komična reklama koja je izrađena u stilu izuzetno popularne serije dokumentaraca o Planeti Zemlji.

U ovoj reklami imamo prilike da vidimo komičara Morisa LaMarša kako događaje u igri opisuje kao da se radi o prirodi, a od glumca možemo čuti i pokušaj imitiranja zvuka životinja.

Narator daje sve od sebe kako bi što bolje odradio posao ali ga moderne reči sputavaju u tome, tako da čak ima poteškoća pri izgovaranju reči “multiplejer”.

Sve ovo je jako komično i simpatično, a zapravo odlično prikazuje glavni element koji nas očekuje u Forza Horizon 4 – smenjiva godšinja doba. Ona će se smenjivati svake nedelje i sa svojom promenom će igračima donositi drugačije izazove, kao i promenu lokacija na mapi na kojima je moguće proći automobilom ili ne.

Forza Horizon 4 izlazi 2. oktobra za PC i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top