PC

Popularni mod za Skyrim sada postao samostalna igra

Ako kojim slučajem mislite da se pomama za Skyrimom stišala, razmislite ponovo.

Ovoga puta Tod Hauard nije iskočio u javnost i predstavio svoj RPG za neki od kućnih gedžeta, već je jedan od izuzetno popularnih modova za igru sada postao samostalan naslov.

U pitanju je Enderal, mod, sada igra, koji radi samostalno uz pomoć Skyrimovih asseta i glavni fokus je na eksploraciji kroz psihološki narativ za koji moderi otkrivaju da donosi na desetine sati igranja.

Enderal je dosta napredan da bi se uopšte nazivao modom, jer poseduje dijaloge na kojima su radili profesionalni glumci, poseduje potpuno izmenjeni skill sistem, a čak je dostupan i DLC – Forgotten Stories – koji donosi još oko 10 sati igranja

Enderal za sada nema tačan datum izlaska, ali bi se trebao pojaviti do kraja godine na Steamu i to kao besplatna igra, ali je potrebno posedovati legalnu kopiju Skyrima.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top