Filmovi-Serije

Witcher serija će izgleda imati znatno izmenjenu Ciri

Stiže nam još detalja o Witcher seriji.

Ranije prošle nedelje smo saznali da će glavnu rolu imati Henri Kavil i da će izaći ranije nego što je prvobitno planirano, a detalj koji se sada pojavio je podstakao žustru raspravu na internetu.

Naime, institucija National Youth Theatre je otkrila da Netflix za ulogu Ciri u seriji traži devojku starosti od 15-16 godina koja spada u BAME “kategoriju”(Black, Asian, Minority Ethnic), odnosno da glumica neće biti iste rase kao što je Sapkovski istakao u knjigama o Vešcu.

Ovo u najavi ima ogromno odstupanje od izvornog materijala, pošto dobro znamo da je Ciri plave krvi, odnosno kćer kralja Emrima, pa bi na taj način cela loza morala biti menjanja u odnosu na originalnu zamisao.

Sa druge strane, možda se ispostavi da je reč o pogrešnoj informaciji, ali je ovaj podatak izazvao dosta rasprava na internetu, kao i veliko razočarenje od strane Poljaka, koji dela Sapkovskog smatraju kao jednom vrstom nacionalnog blaga.

Šta vi mislite o ovakvom potezu produkcijskog tima?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top