PC

Crackdown 3 odložen zato što Xbox ima “i više nego dovoljno” igara za praznike

Sa ponovnim odlaganjem dugo iščekivane Majkrosoftove ekskluzive, Crackdown 3, za 2019. godinu, mnogi fanovi su bili razočarani što već ove godine neće imati priliku da je zaigraju.

Ipak, kompanija Majkrosoft misli da je to bila pametna odluka i da za predstojeću prazničnu sezonu postoji i više nego dovoljno sadržaja, u vidu igara od strane drugih izdavača, jer bi se tako Crackdown 3 i neka druga ekskluziva za Xbox “izgubila” u moru tih igara.

Ono što ohrabruje fanove kada je ekskluzivni sadržaj za Xbox konzole u pitanju je objava vođe marketinga, Erona Grinberga, da će u narednoj godini postojati stalni priliv igara, gde spada Crackdown 3, Ori and the Will of the Wisps, kao i druge igre.

Do tada, 2. oktobra nam stiže najnovija trkačina iz Forza franšize – Forza Horizon 4 – za koju smo nedavno dobili reklamu u stilu dokumentaraca o prirodi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top