PC

Brutalni Let It Die dolazi na Steam krajem meseca

Zanimljiva igra koja vas šalje na put makljaže čudovišta, sa nekim dosta zanimljivim elementima, konačno skida etiketu Playstation ekskluzivnosti i dolazi na Steam krajem tekućeg meseca.

Ako vam se dopao Killer7, onda će vam se svideti i Let it Die, pošto su za njega odgovorni isti developeri. U igri vas očekuje zadatak uspona uz toranj prepun čudovišta uz neprestano napredovanje, pa ćete kroz igru od svega donjeg veša uznapredovati do opakog lika sa brojnim oružjem i brutalnim egzekucijama.

Ono što igru čini zanimljivijom je odlična implementacija PvP elemenata, poput “podataka o smrti” koji predstavljaju napredak igrača pre nego što on nastrada, što se šalje drugim borcima u igru kao neka vrsta bossa, a biće moguća i krađa plena drugima.

Od silnog pričanja o zombijima i bogatom asortimanu oruđa za borbu protiv njih zaboravismo da vam kažemo da je igra zvanično dostupna od 26. septembra i biće besplatna za igranje, a više detalja vas čeka na zvaničnoj Steam stranici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top