PC

Prikazane nove fotke iz Amazonovog MMO-a, New World

Rad na novoj MMO igri iza koje stoji kompanija Amaazon protiče veoma dobro i sada su pred nama nove fotke iz same igre.

Fotografije ne donose nešto specijalno u vidu konkretnih detalja o samoj igri, ali veoma dobro upućuju na činjenicu da nas čeka izuzetno šarenolik svet, prepun kontrasta boja, šuma, tvrđava i maglovitih regija, a nadamo se da su developeri pripremili i dovoljno ostalog sadržaja i izazova za igrače kako se sve ne bi svelo na puko lutanje.

Podsećamo vas da se radnja ovog MMO-a odigrava u alternativnom 17. veku, na teritoriji Severne Amerike sa smenjivim godišnjim dobima i dnevnim ciklusom, a igrači u borbi za nove teritorije mogu biti šta god žele, i na kojoj god strani žele.

Popularnost MMO igara je u proteklom periodu pala u senku, ali se nadamo da će Amazon sa New World ponuditi nešto novo i originalno što će privući veći broj igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top