PC

Ghost Recon Wildlands je (ponovo) besplatan za igranje tokom vikenda

Ubisoft nastavlja da nas svakog vikenda nudi svojim popularnim igrama kroz program besplatne probe, pa je posle The Division na red došao Ghost Recon Wildlands.

Ova igra nas seli u predivne predele Južne Amerike, ali na ne tako divne zadatke, pošto ćemo se sukobljavati sa raznim kartelima, kao i ostalim igračima kroz splet multiplejer modova.

Sav sadržaj je dostupan igračima na probu u igri, pa čak i onaj koji se pojavio kao DLC, a sve je to besplatno od sada pa do 23. septembra u 19 časova po našem vremenu.

Ako se opredelite za kupovinu igre tokom promotivnog perioda, sav napredak će se preneti u punu verziju, a čeka vas i veliki popust za kupovinu igre koji njenu cenu spušta čak na 20 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top