Filmovi-Serije

Kad bi Star Wars bio anime crtani, ovako bi izgledao

Star Wars franšiza je u svojih preko 40 godina postojanja prošla kroz veliki broj formi medija i umetnosti, imali smo prilike da gledamo flimove i crtane filmove, slušamo fenomenalnu muziku, igramo razne Star Wars igre raznih žanrova, što video-igre, što društvene igre.

Ipak, nekako nikada ni jednom vlasniku Star Wars licence (Lucas Film ili sada Dizni), nije palo na pamet da se udruži sa nekim studijom koji radi anime naslove i napravi takav zanimljiv splet koji bi, uz kvalitetnu izradu, mogao zaista da ponodi nešto novo fanovima Star Wars sveta, pogotovo jer smo sigurni da mnogi od njih vole da uživaju i u estetici anime animacije i crteža.

Ovako nešto je poželeo i fan Star Wars sveta pod imenom Dmitri Grozov, koji je na svom Youtube kanalu podelio fantastični dvominutni trejler za Star Wars: A new Hope, urađen u potpunosti u anime duhu, i koji izgleda jednostavno fantastično, zaista bismo voleli da vidmo “punu” verziju ovog anime filma. Ono što nas posebno oduševlja je što je ceo ovaj trejler urađen u potpunosti od strane samo jednog čoveka, sve je Dmitri nacrtao i animirao sasvim sam, na čemu mu skidamo kapu.

Da sve to izgleda veoma lepo i profesionalno, uverite se i sami ispod. Hajde Dizni, šta čekaš, angažuj Dmitrija da uradi ceo Star Wars anime projekat!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top