Vesti

Call of Duty: Black Ops 4 će imati svega 11 mapa na dan izlaska

Izlazak Call of Duty: Black Ops 4 nam je vrlo blizu, pa tako svaki dan dobijamo sve više novih informacija koje se tiču same igre.

Neke su odlične, neke ne ulivaju previše poverenja, ali neke nas prosto čude. Jedna od tih je i broj mapa koje će igra imati pri izlasku, i prema onome što danas čujemo, taj broj je iznenađujuće mali. Igra će imati svega 11 mutliplejer mapa pri islazku + Nuketown koji se će pojaviti nešto posle izlaska. I to, od tih 11 mapa, svega 7 su potpuno nove, dok su četiri redizajn starih mapa, računajući tu u Nuketown.

Za poređenje, raniji Call of Duty naslovi su odmah pri izlasku imali barem 15-ak mapa na raspolaganju.

Ovo nas posebno čudi zato što je fokus u Black Ops 4 na multiplejeru, jer je singlplejer u potpunosti izbačen, pa za njega nije bilo potrebe kreirati mape za misije, te su developeri sasvim sigurno imali mnogo više vreme da rade na MP mapa. Možda je razlog za to Battle Royale mapa koja je najveća mapa u istoriji franšize, ali ipak ni to ne bi smeo da bude izgovor.

Ovo su mape koje stižu sa lansiranjem igre:

Potpuno nove mape:

Arsenal

Contraband

Frequency

Gridlock

Hacienda

Payload

Seas Side

Stare, ponovo napravljene mape:

Firing Range

Jungle

Slums

Summit

Nuketown (nešto nakon izlaska).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top