PC

Nema krosplej igranja u Activisionovim naslovima u skorije vreme

Velika radost fanova zbog toga što se Soni rešio da konačno omogući krosplej igranje sa drugim konzolama i dalje traje, ali neki developeri i pored dobre volje japanske kompanije nisu spremni da naprave taj korak.

Prvo smo to čuli od kompanije Bethesda za Fallout 76, a sada objava sličnog tipa stiže od kompanije Activision. Jedan od čelnika kompanije je u razgovoru za Gamesindusty.biz govorio o toj temi gde je izjavljeno da iz oni još uvek nisu spremni na taj korak i da je potrebno još puno posla kako bi se implementirao krosplej u njihovim igrama.

Developeri će u narednim mesecima pratiti implementaciju međuplatformskog igranja u veći broj igara, a razmatraće i koje benefite to sve donosi igračima.

Grupa Activision-Blizzard ima svakako dobar broj popularnih igara koje bi imale velikog benefita od krospleja i to su naravno Overwatch i Black Ops 4, koji se tek treba pojaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top